SKCC 4 med Aspen Cup

I helgen kördes den 4:e deltävlingen i SKCC med Aspen Cup. Tävlingen kördes på min hemmabana Axamo Ring i Jönköping. Det var flera förare som deltar internationellt så det var mycket tuff konkurrens inför kommande SM/NEZ.

I tidskörningen kom jag på 3:plats med tiden 42.25 och var 1 tiondel bakom Tobbe Nilsson på tiden 42.12.

I heaten testade vi flera olika inställningar. Inför förfinalen startade jag på 5:e plats vilket även blev min placering. Jag hade en lucka framåt och god marginal bakåt så jag hamnade jag i ett så kallat tomrum.

I finalen kom jag iväg som 5:e plats och efter halva distansen var jag på 6:e plats. På det näst sista varvet avancerade jag till 5:e vilket jag höll till i mål. Dock åkte jag på ett tidstillägg på 10 sek för tjuvstart.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *