Svenska Mästerskapen i Järfälla

Det Svenska Mästerskapen i Karting gick i Järfälla den 12-14 Juli.

I de officiella träningarna kom jag runt 10:e plats i min grupp. Det var två stycken tidskörning och en var på fredag respektive lördag.
Den första tidskörningen började det regna precis innan start för att snabbt torka upp. Det gjorde att vår set-up inte fungerade på det sättet vi hade planerat. Jag kom på en 12:e plats och var en 0,5 sekund efter täten.
På lördagen gick den andra tidskörningen och på den kom jag på en 11:e plats med 0,3 tiondelar efter täten.

I det första heatet kom jag på 11:e plats. I det andra heatet fick jag bryta efter incident då jag låg på 8:e plats och var på fram genom fältet. Jag hade varit i final om jag kommit i mål men istället så blev det en B-final där jag startade på 25:e ruta och 6 stycken gick vidare. Jag gjorde en bra start och körde mig snabbt upp till 10:e placering, sedan blev det för stort avstånd framåt för att kunna hinna ifatt framförvarande kartar.

Om man sammanfattar racet så hade jag farten för att vara i final. Vi får ta nya tag till nästa tävling som är  SKCC i Lidköping.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *