SKCC 5 Kristianstad

I helgen kördes den 5:e deltävlingen i SKCC i Kristianstad. Det första träningspasset var i regn och resterande var i torrt så tiden blev ganska begränsad att hitta rätt inställningar till tidskörningen.

I heaten kom jag på totalt på en 13:e plats men kände att jag hade mer fart än vad resultaten visade, bland annat pga av att jag fick byta spår för en krash och sedan kämpa mig upp igenom fältet.

I finalen kom jag iväg bra ur starten och avancerade mig upp till en totalt tiondeplats. Jag närmade mig framförvarande men avståndet blev för stort. Dock har jag farten för att ligga bland de främsta och jag gjort mycket framsteg genom min coach Per Gunnarssons hjälp.

Min nästa tävling är denna helg (7-8/8) i Uddevalla. Det känns bra inför tävlingen då jag har tagit flera steg framåt i klassen.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *