Seger i SKCC 3 Växjö

I helgen gick den 3:e deltävlingen i SKCC i Växjö som avgjordes på söndagen. Det var min första tävling för säsongen och det blev en helg det är allt stämde, och vi ser fram emot kommande tävlingar.

I tidskörningen ändrade vi vår set-up och jag tog pole med en marginal på ca 0,5 sek.

Jag startade därför som 1:a i första kvalet. I starten kom jag iväg som 2:a men kunde efter något varv passera och kontrollera loppet in i mål. I det andra heatet tog jag starten och lyckades skapa en lycka under de inledande varven som jag sedan kontrollerade in i mål.

I förfinalen var det 20 varv som gällde. Nytt för SKCC i år är att man får både poäng i förfinal och final så det gällde att plocka så mycket poäng som möjligt. Jag gjorde en bra start och kom iväg som 1:a och kunde direkt skapa en lucka som jag sedan höll i mål.

I finalen var det 24 varv som gällde. Jag kom iväg som 2:a men kunde efter ett par varv köra om och skapa en ledning. Det var med stor glädje jag körde i mål då allt har fungerat perfekt under helgen, jag satte även barnrekord med tiden 38.416 och vi ser nu fram emot kommande tävlingar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *