Pallplats i Växjö

I helgen kördes den 6:e deltävlingen i SKCC vilket var avslutningen så upplägget var lite annorlunda än vanligt. Det började med 2 träningar där den första gick motorn lite för varmt så fick avbryta. I det andra passet körde jag in mig på en 5:e plats så allt såg bra ut inför förfinalen.

I förfinalen startade jag på en 8:e plats för att man startar efter sin placering. Efter några varv var jag uppe på 5:e plats och jagade efter 4:e men avståndet var för långt. I finalen startade jag på 5:e plats och gjorde en bra start så lyckades avancera till 4:e plats. De inställningar vi hade ändrat gjorde att karten fungerade riktigt bra. Så till de sista varven (av 24 st) så låg jag på en 3:e plats som jag lyckades hålla in till mål, då jag jagat 2:a platsen och var nära att lyckas avancera.

Detta var en riktigt bra helg för oss när det var många bra förare som deltog så det kändes väldigt skönt att stiga upp på pallen i min 5:e tävling i denna klass!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *