Inför säsong 2016

Förberedelserna inför kommande säsong har kommit en bra bit på väg.

  • Det stora målet är VM i KZ2 som går på hemmaplan i Kristianstad. Under säsongen 2014 så körde jag en deltävling i Europeiska Mästerskapen i Kristianstad så det blir en spännande utmaning när de bästa förarna från hela världen samlas.
  • Svenska Mästerskapen som avgörs i Kristianstad i början av Juli månad.

Jag kommer att fortsätta med chassin från Kosmic (tillverkas av Tony Kart) och motorer av Vortex. Jag kör mycket på träning på gym under vintern och kombinerar det med längdskidåkning för att vara i mycket bra form. Det har även varit fystester hos Concept For Life för att kunna utvärdera och optimera träningen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *