SKCC 1 Kristianstad

Den 1:a deltävlingen i SKCC kördes ihop med NEZ (Nordiska Zonen) och det blev 33 förare från flera olika nationer. Kristianstad Karting Klubb står även för värd för Svenska Mästerskapen senare i år.

Under träningen kom jag på 7:e respektive 13:e plats med tiden 50,847 (+0,624). Tidskörningen delades in i två grupper där jag kom på 7:e plats med tiden 50,459 (+0,487) och hamnade på 11:e plats totalt i sammanställningen. Det innebär att i kommande två kvalheat så startar jag från 11:e startruta.

I det första kvalheatet kom jag på en 8:e plats och i det andra på en 11:e plats. Eftersom jag hade lite körtid innan tävlingen så var det positivt inför förfinalen där jag startar från 14:e. Jag gjorde en bra start och hamnade slutligen på en 13:e plats.

I finalen fick vi ett tekniskt problem vilket gjorde att vi tappade effekt, men jag lyckades ändå att köra i mål på en 15:e plats.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *