SKCC 1 Uddevalla

Den 1:a deltävlingen i SKCC kördes i Uddevalla. Det var min första tävling för säsongen och mycket nytt att testa (chassi och motor). Jag var snabbast under träningarna och testade även olika utväxlingar.

I tidskörningen kom jag på 1:a plats med 47.715 (- 00.256) och det kändes väldigt bra inför heaten. Jag startade 1:a och kom ut på 2:a plats. När det återstod några varv kunde jag återta 1:a platsen och hålla den till målgång. I det 2:a heatet blev jag på 1:a plats med 47.956 som bäst. Jag började vänja mig med bromsarna och chassit.

I förfinalen var jag i ledning med ca 3 sekunder men när det återstod några varv fick jag tekniska problem. Jag lyckades komma i mål på en 2:a plats men kunde inte delta i finalen.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *